dobroge.tv

Live

Pericol pe Autostrada A4. Mai mulți șoferi filmați în timp ce fac liniuțe: polițiștii s-au autosesizat și îi caută. VIDEO

20 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Autostrada A4 Ovidiu - Agigea, transformată în noaptea de miercuri, 19 ianuarie, de mai mulță bărbați în traseu de curse. Aceștia au decis să organizeze o cursă ilegală de mașini și l-au luat la întrecere pentru a vedea cine este mai rapid.

Citeşte şi: CONSTANŢA. Poliţiştii i-au găsit pe şoferii care au făcut întrecere pe autostradă. Toţi au rămas fără permis de conducere, s-a deschis şi dosar penal

Imaginile au fost transmise live pe o rețea de socializare, iar ulterior, acestea au fost șterse.

În imagini se observă cum mașinile așteaptă puțin timp în linie, una dintre ele aflându-se pe banda de urgență. Ulterior, după trei claxoane, mașinile se iau la întrecere pe sensul de mers spre Constanța. „Ai timp! Ai timp! Dă-i! Dă-i!”, îl încurajează cel care filmează pe șofer.

În fața lor, două mașini se întrec deja, iar acesta stabilește câștigătorul: „Băieți, după ce am văzut eu a intrat cincearul primul (BMW Seria 5 - n.red.), apoi a intrat Bițu. Acum, să vedem”.

În cursul dimineții de joi, 20 ianuarie, clipul video a fost șters de pe rețelele de socializare.

Ce spun polițiștii

Polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, potrivit legislației în vigoare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233