dobroge.tv

Live

Bode: Primul pacient dintre cei cinci răniţi în accidentul din Bulgaria a ajuns la spitalul Floreasca. Restul vor fi transportaţi cu elicopterele SMURD în cursul acestei seri. VIDEO

Bode: Primul pacient dintre cei cinci răniţi în accidentul din Bulgaria a ajuns la spitalul Floreasca. Restul vor fi transportaţi cu elicopterele SMURD în cursul acestei seri. VIDEO
06 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a anunţat că primul pacient dintre cei cinci români răniţi în accident uldin Bulgaria a ajuns în România, la spitalul Floreasca din Bucureşti şi urmează ca şi restul pacienţilor să fie transportaţi cu elicopterele SMURD în cursul acestei seri, scrie news.ro.

Mobilizarea autoritătilor române în gestionarea acestui cumplit eveniment a fost una eficientă şi profesionistă. Din păcate, în urma acestui tragic accident din Bulgaria în care a fost implicat un autocar cu cetăţeni români, s-au pierdut vieţi. Transmit sincere condoleanţe şi putere să treacă peste această cumplită încercare familiilor şi prietenilor compatrioţilor noştri care au pierdut pe cineva drag şi apropiat. Le doresc răniţilor însănătoşire grabnică!”, a afirmat Lucian Bode, potrivit unui comunicat de presă al MAI.

Acesta a mulţumiy echipelor medicale şi celorlalte autorităţi din România şi din Bulgaria care s-au mobilizat urgent şi au găsit soluţii pentru a-i ajuta pe toţi cei care aveau nevoie.

În astfel de momente conteaza enorm solidaritatea şi un sistem de urgenţă funcţional. Cauzele exacte ale accidentului urmează să fie stabilite de autorităţile din statul vecin”, a adăugat Bode.

Un accident grav a avut loc între un autocar înmatriculat în România şi o maşină din Olanda, în jurul orei 2.00, pe drumul către Veliko Tarnovo - Ruse, pe tronsonul dintre satele Kutsina şi Polikraishte, potrivit nova.bg. Şeful DSU Raed Arafat a anunţat că cinci români răniţi în accidentul din Bulgaria vor fi transportaţi, sâmbătă, cu elicoptere, la Spitalul Floreasca din Bucureşti -- detalii aici: UPDATE. Tragedie pe șoselele din Bulgaria. Un autocar cu pasageri români a fost implicat într-un accident grav: trei persoane au murit și nouă au fost rănite

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe a precizat autorităţile bulgare au informat că procesul de identificare a tuturor victimelor din accidentul de la Veliko Târnovo este încă în desfăşurare.

În total, 25 de persoane călătoreau cu autocarul românesc. Cei doi şoferi au fost reţinuţi.

Ancheta va fi preluată de Serviciul Naţional de Investigaţii din Bulgaria.


Sursă foto: MAI

Sursă video: news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233