dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Încă un tânăr, în mormânt după accidentul cumplit provocat de teribilistul de 16 ani. Trei familii îşi plâng copiii: ''Dumnezeu să te ierte, fratele meu!''

CONSTANŢA. Încă un tânăr, în mormânt după accidentul cumplit provocat de teribilistul de 16 ani. Trei familii îşi plâng copiii: ''Dumnezeu să te ierte, fratele meu!''
07 august 2022
Redactia DTV

Publicitate

Bilnaţul morţilor în accidentul de la Cobadin a ajuns la 3. Tânărul aflat în dreapta adolescentului aflat la volan s-a stins şi el, pe patul de la Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean Constanţa, acolo unde a ajuns în stare gravă. Alexandru avea doar 17 ani.

Singurul care mai trăieşte, dar ţinut în viaţă doar de aparate, este chiar cel care a provocat tragedia: puştiul teribilist de 16 ani.

CITEȘTE ȘI: CONSTANŢA. Teribilismul îl poate costa viaţa: Darius se află la Terapie Intensivă, în timp ce două fete au murit. Tatăl îi este alături, mama l-a abandonat la 6 luni

"De-al dracu şi de ambiţios, mai zi ceva?!"

Accidentul a avut loc în seara de joi spre vineri. Darius ar fi furat maşina mătuşii şi a plecat împreună cu două fete şi un alt băiat la o plimbare. Asta după ce, cu câteva ore înainte de accident se filmase, la volan, cu o sticlă de vin.

"Eu dormeam, aveam cheile înăuntru în casă, nu ştiu când a intrat, când le-a luat, ce s-a întâmplat...", a spus Elena Stan, mătuşa lui Darius, pentru observatornews.ro.

Dovadă a teribilismului tânărului de 16 ani stau postările de pe Instagram, Facebook sau TikTok. Reţelele de socializare sunt pline de filmuleţe cu el, fie la volanul unei maşini, fie pe motocicletă sau scuter. Acesta s-a lăudat cu clipuri în care face drifturi în mijlocul şoselei sau conduce cu 200 la oră.

"Ştiu că n-am permis, dar pot să te dau o tură.De-al dracu şi de ambiţios, mai zi ceva?!", scria el.

Darius nu este la prima ispravă. În luna aprilie a acestui an, a mai provocat un accident. În prima zi de Paşti, era pe scuter şi a intrat în viteză într-un triciclu. Deşi i s-a deschis atunci dosar penal pentru conducere fără permis, Darius şi-a continuat obiceiul de a urca la volan.

Dacă la primul accident, a reuşit să nu provoace o tragedie, a doua oară nu a mai fost la fel de norocos. În noaptea de joi spre vineri, maşina condusă cu o viteză excesivă s-a izbit violent de un autoturism care tocmai ieşea dintr-o staţie peco. Impactul a fost atât de violent încât maşina condusă de băiatul de 16 ani a lovit alte două maşini parcate şi a distrus zidul benzinăriei din comună.

Ana şi Daniela au murit pe loc, Alexandru pe patul de spital

Ana şi Daniela, cele două fete care s-au urcat cu el în maşină, au murit pe loc. Darius şi Alexandru, pasagerul în vârstă de 17 ani, au fost găsiţi în stare foarte gravă şi au fost transportaţi la spital în stare critică.

Ana mai avea cinci frați, iar pe 17 august, urma să-și sărbătorească ziua de naștere. CONSTANŢA. Prietene şi dincolo de moarte: Ana şi Daniela au sfârşit împreună după ce au urcat în maşină cu un teribilist: ''Sora mea, dragă şi mică, ne-ai lăsat....''

Amândouă au venit cu mine acasă, a așteptat să dorm eu. I-am zis să îmi bage telefonul la încărcat după ce adorm eu. A venit și frate-miu după ora 12 acasă și după aia s-a dus în centru. I-a dat fata aia mesaj să iasă. Apoi, la 3 a venit un băiat și ne-a spus că a avut sor-mea accident. Nu a vrut să ne zică din prima că a murit. Apoi ne-a zis băiatul ăla de la volan că sunt două fete moarte. Ne-am dus acolo. Un polițist mi-a dat telefonul ei. Mi-am dat seama că e sora mea că am văzut după ce un pompier a dat celofanul ăla jos de pe ea.. Am văzut-o pe ea, pe soră-mea. Ele erau prietene de doi ani. Cu el, se cunoștea prin fata aia”, a povestit fratele Anei, pentru observatornews.ro.

Alexandru s-a stins astăzi, la Terapie Intensivă, unde a ajuns în stare foarte gravă. Sora lui a postat un mesaj pe reţelele de socializare: "Dumnezeu sa te ierte fratele meu!! îmi va fi dor de tine".

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz. Darius se află în continuare la Terapie Intensivă, starea lui fiind în continuare gravă. Dacă va supravieţui, va trebui să dea socoteală oamenilor legii după ce accidentul provocat de el a curmat trei vieţi, a îndoliat trei familii.

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

Gârbovirea duhovnicească

Cultură cu de toate

interviu integral RADU AFRIM

În centrul atenției

1 Decembrie 1918

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233