dobroge.tv

Live

Cu chipul împietrit de durere, mama lui Lucian mai speră la o minune. ''Am insistat căutările, să nu se oprească.... Amândoi au fost copii fără anturaje urâte, nu aveau vicii, copii exemplu''

17 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

A mai trecut mai bine de o săptămână de când Lucian a dispărut în apele mării, la Costinşeti. Pentru familia sa, s-au scurs clipe cumplite, iar cu fiecare zi ce trece, speranţa ca Lucian să mai fie în viaţă scade. Mama şi sora lui Lucian au ajuns la Constanţa şi speră să primească veşti în fiecare minut. Dar ele nu vin. Trupul lui Lucian nu a fost găsit, deşi a fost căutat ieri de trei echipe de scafandri.

"În această dimineață (nr- ieri dimineaţă), în jurul orei 7, scafandrii militari ai Centrului de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție din cadrul ISU Dobrogea au reluat căutările tânărului dispărut în mare, la Costinești, în seara de 9 august. La misiune participă doi ofițeri și 14 subofițeri. Căutările sunt executate de trei echipe de scafandri care cercetează, simultan, mai multe zone de la Costinești la Olimp și de la Costinești la Tuzla, cu precădere în zona țărmului și a digurilor.De la începutul anului și până în prezent, pompierii militari au executat 55 misiuni de căutare/salvare și acordare a primului ajutor medical pentru 58 persoane victime ale accidentelor prin submersie. Din păcate, 23 dintre acestea și-au pierdut viața în mare, Dunăre sau în lacuri", a transmis ISU Dobrogea.

Astăzi, 17 august, tânărul a fost din nou căutat de autorităţi. "Intervin 16 scafandri de la Centrul de antrenament al scafandrilor de intervenţie din cadru ISU Dobrogea, precum şi ambarcaţiunea RIB Eforie, cu 5 subofiţeri, dintre care trei scafandri. Căutările se execută atât în larg, cât şi în zona digurilor", a transmis astăzi, ISU Dobrogea.

Între timp, mama şi sora lui Lucian aşteaptă neputincioase veşti.

„Am insistat căutările, să nu se oprească. L-au căutat și scafandrii și elicopterul. Se înțelegeau foarte bine. Doi copii foarte muncitori. Fiul făcea și parașutism în Iași. Amândoi au fost copii fără anturaje urâte, nu aveau vicii, copii exemplu”,a spus Daniela Arion, mama lui Lucian, pentru stirileprotv.to.

„Angajații plângeau, nu știau cum să îmi spună. Nu îmi venea să cred. A doua zi i-am spus mamei, ea a venit la noi să ne aducă mâncare și haine. Mi-am dat și eu demisia și am mers acasă. Aveau o relație strânsă de prietenie, de asta nici nu a renunțat Lucian să îl caute. S-au băgat amândoi, dar i s-a făcut rău lui Aurel și l-au luat valurile”, a spus Gabriela, sora lui Lucian, pentru stirileprotv.to.

Reamintim că Lucian şi Aurel au dispărut în mare, în urmă cu o săptămână, pe 9 august. Două zile mai târziu trupul lui Aurel a fost găsit între stabilopozi, tot la Costineşti. Prieteni și dincolo moarte: Lucian ar fi încercat să-l salveze pe Aurel, dar au murit împreună. Prieteni și dincolo moarte: Lucian ar fi încercat să-l salveze pe Aurel, dar au murit împreună. Lacrimi amare pentru cei doi tineri înecați la Costinești

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233