dobroge.tv

Live

Bărbatul care și-a înjunghiat iubita cu o foarfecă într-un camping din Eforie Nord a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

25 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Clipe de coșmar pentru o tânără aflată în concediu la mare. Ea a fost înjunghiată miercuri, 24 august, de iubitul său în urma unui scandal. Cei doi se aflau într-un camping din Eforie Nord când bărbatul din București, beat fiind, și-a înjunghiat iubita cu o foarfecă, în zona spatelui. Astăzi, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: Tentativă de omor la Eforie! Un bărbat din București și-a înjunghiat iubita cu o foarfecă

Prin ordonanţa din data de 24 august 2022 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul M.G.C., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma tentativei la omor şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 23 august 2022, în jurul orelor 13.35, în campingul „Bucuria” din staţiunea Eforie Nord, judeţul Constanţa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cursul unui conflict conjugal, inculpatul a agresat-o pe concubina sa, Ţ.A., pe care a lovit-o de mai multe ori cu pumnii în zona capului şi a înjunghiat-o de cel puţin două ori în zona spatelui cu o foarfecă, astfel încât i-a provocat leziuni traumatice care i-au pus în primejdie viața.

În cursul zilei de 24 august 2022 procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.


Sursă foto: jienii.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233