dobroge.tv

Live

O mare parte din ajutoarele umanitare trimise de Franța pentru Ucraina vor ajunge la Odesa

05 octombrie 2022
Publicitate

După ce vor tranzita țara noastră, ajutoarele umanitare ale Franței vor ajunge în Ucraina. Acestea vor fi preluate de la graniță de către ucrainieni și transportate cu trenuri ori camioane în orașele afectate de război. Printre ajutoarele care vor fi trimise Serviciului Ucrainean de Urgență si Ministerului Ucrainean al Sănătății se numără și 15 autospeciale de pompieri care au fost adaptate la standardele ucrainene.

CITEȘTE ȘI: Nava care transportă cel mai mare ajutor umanitar al Franţei pentru Ucraina a ajuns în portul Agigea. GALERIE FOTO / VIDEO

Un eveniment nespus de important, pentru țara pe care o reprezint, pentru Ucraina. Un eveniment care demonstrează un nivel nespus de mare de solidaritate cu statul pe care îl reprezint. Ucraina, de fapt, în istoria contemporană e unicul stat care își apără și își dobândește opțiunea sa, opțiunea civilațională vărsând sânge. În această situație toată lumea civilizată ne-a demonstrate că este alături de noi, ne ajută, ne susține. Și evenimentul de astăzi demonstrează că aceste legături de frăție cu Europa, cu lumea civilizată sunt foarte importante și sunt foarte tari. Mulțumesc din suflet guvernului Republicii franceze, mulțumesc din suflet prietenilor noștri români care din primele zile a acestei agresiuni barbare și nemotivate a Federației Ruse împotriva Ucrainei sunt alături de noi. Se pune în primul rând elementele de Securitate a transportului. După cum bine știți, o mare parte din aceste utilaje și bunuri care se află pe această navă sunt destinate mai multor regiuni care sunt grav afectate de război. O mare parte va ajunge și la Odesa, în partea de nord a Ucrainei”, a declarat Păun Rahovei, ministru consilier al Ambasadei Ucrainei în România.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233