dobroge.tv

Live

Sprijin din partea pompierilor români pentru transportul ajutoarelor sosite din Franța pentru Ucraina

05 octombrie 2022
Publicitate

Ajutoarele sosite din Franța trebuie sa ajungă acum la hub-ul umanitar de la Suceava. Mașinile de pompieri și salvare vor fi purtate într-un convoi al securității civile franceze, cu ajutorul unui detașament de 36 de pompieri francezi. Alături le vor sta pompierii din România, care vor pune la dispoziție toată logistica necesară pentru ca bunurile să fie transportate și predate în siguranță responsabililor ucraineni.

CITEȘTE ȘI: Nava care transportă cel mai mare ajutor umanitar al Franţei pentru Ucraina a ajuns în portul Agigea. GALERIE FOTO / VIDEO

Noi pe partea de DSU, IGSU, ISU suntem pregătiți cu toată logistica ca să îi sprijinim ca acest ajutor umanitar să ajungă la hub-ul logistic de la Suceava și de acolo mașinile, TIR-urile din Ucraina vin și preiau ajutorul fie direct pe roti sau cum spunea și colegul meu, cu trenurile. Avem dispozitive de pompieri de la ISU care o să însoțească convoiul umanitar, o să folosim echipament, mașini ale ISU ca să ajungă mașinile. Unele o să meargă pe roti, altele o să fie puse pe platformă. După aceea, echipele care descarcă acolo la hub-ul logistic care este sub mecanismul de protecție civilă European o să ajute să facă treaba asta. Și după aia încărcarea în TIR-urile colegilor, partenerilor din Ucraina. Ceremonia în Suceava o să fie pe 9 (octombrie - n.red.). Deci ne așteptăm ca până pe 9 absolut tot ce vedeți aici să ajungă hub”, a declarat Mihai Lupu, consilier secretar de stat Raed Arafat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233