dobroge.tv

Live

Ovanesian: „Înclin să dau dreptate celor care susțin că Târgul de Crăciun organizat anul acesta este insuficient pentru numărul de locuitori”

Ovanesian: „Înclin să dau dreptate celor care susțin că Târgul de Crăciun organizat anul acesta este insuficient pentru numărul de locuitori”
08 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Felicia Ovanesian, city managerul Constanței, a declarat în cadrul unei conferinței de presă organizate joi, 8 decembrie, că nu a fost încă la Târgul de Crăciun organizat anul acesta, ci doar a auzit opinii. „Înclin să dau dreptate celor care susțin că Târgul de Crăciun organizat anul acesta este insuficient pentru numărul de locuitori”, a menționat Ovanesian.

Există nemulțumiri referitoare la faptul că nu avem cel mai frumos Târg de Crăciun, există nemulțumiri legate de faptul că am pus prea puține luminițe și există nemulțumiri legate de faptul că am pus prea multe. Este normal să existe nemulțumiri și dacă ele sunt formulate cu bună credință, pe noi ne ajută să ne facem treaba mai bine”, a declarat Ovanesian.

CITEȘTE ȘI: Felicia Ovanesian, precizări despre proiectele finanțate prin fonduri europene

City managerul a declarat Târgul de Crăciun organizat anul trecut i s-a părut drăguț, iar la cel de anul acesta încă nu a fost.

Am fost în cel de anul trecut. Mi s-a părut drăguț. Nu mi-a plăcut că a fost organizat în parc și au fost distruse spațiile verzi. Nu le poți regenera din iarnă până în primăvară astfel încât să arate corespunzător pentru primăvară. În măsura în care organizatorii evenimentelor din municipiul Constanța o să dorească să-mi audă opinia după o experiență pe care am avut-o de curând, sunt pregătită să fac publică experianța. Am vizitat Budapesta, unde a fost votat cel mai frumos Târg de Crăciun, de-aia m-am și dus. La cel din Constanța nu am fost încă. Vă promit că mă duc. Dar am cules impresii. Unii au impresii bune, alții au impresii proaste. Înclin să dau dreptate celor care susțin că Târgul de Crăciun organizat anul acesta este insuficient pentru numărul de locuitori. Deși, cu certitudine, nu toți se duc să-l viziteze, așa cum nu am fost nici eu, spre rușinea mea”, a mai spus Felicia Ovanesian.


Sursă foto: arhivă Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233