dobroge.tv

Live

Şoferiţa care a urcat băută la volan şi a ucis două fete aflate pe trotuar, condamnată la 4 ani şi 6 luni de închisoare

Şoferiţa care a urcat băută la volan şi a ucis două fete aflate pe trotuar, condamnată la 4 ani şi 6 luni de închisoare
11 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Femeia care a accidentat mortal cu maşina două fete în cartierul Andronache din Bucureşti a fost condamnată definitiv la patru ani şi şase luni de închisoare, potrivit News.ro.

Șoferița beată, care a ucis două fete aflate pe trotuar, va face sărbătorile acasă. Judecătorii au nevoie de timp pentru redactarea şi pronunţarea hotărârii

Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, să respingă apelul înaintat de Marcela Leonte la decizia de condamnare la patru ani şi şase luni de închisoare pronunţată de Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti în vara anului trecut. Decizia magistraţilor este definitivă.

Marcela Leonte a fost condamnată la patru ani şi şase luni de închisoare de Judecătoria Sectorului 2, în luna august a anului trecut, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Accidentul a avut loc pe data la sfârşitul lunii februarie 2021. Marcela Leonte se afla la volanul unui autoturism, iar la un moment dat, pe strada Menţiunii, din Sectorul 2, a lovit două fete. Ea a relatat că în momentul în care s-a apropiat de capătul străzii unde trebuia să vireze la dreapta, a avut un acces de strănut, a vrut să frâneze, dar a apăsat pedala greşită.

Cele două fete, de 6 şi de 21 de ani, au murit strivite de maşina condusă de femeie.

Fata de 6 ani a murit în drum spre spital, iar cea de 21 de ani, cu multiple traumatisme, cu hemoragie internă, cu un braţ smuls în urma accidentului, a intrat în stop cario-respirator înainte de a intra în operaţie şi a fost declarată decedată după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233