dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Un medic răspunde acuzațiilor soției preotului internat la ATI: „Colegii se zbat din primul moment să-i salveze viața, în condițiile în care dumneavoastră ați ascuns și modificat adevărul”

CONSTANȚA. Un medic răspunde acuzațiilor soției preotului internat la ATI: „Colegii se zbat din primul moment să-i salveze viața, în condițiile în care dumneavoastră ați ascuns și modificat adevărul”
05 februarie 2023
Redactia DTV

Publicitate

Soția preotului Cătălin Moroșan, internat la Secția de Terapie Intensivă după ce a ingerat o „substanță necunoscută” a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care acuză reprezentanții Spitalului Județean Constanța că o împiedică să-și transfere soțul la un spital din Capitală.

Încercăm de 3 zile să facem transferul la un Spital de Specialitate din București al soțului meu Pr. Moroșan Cătălin, dar ne luptăm cu morile de vânt, avem piedici la transfer. Este dreptul meu și lupt pentru el, dar Spitalul Județean de Urgență Constanța nu mi-l oferă. Rog să fie distribuită postarea mea”, transmite soția preotului.

Ulterior, un medic al Spitalului Județean Constanța a explicat, printr-un comentariu la postarea soției, că se fac eforturi supra-omenești pentru salvarea vieții preotului. Mai mult potrivit cadrului medical, reprezentanții unității medicale au fost de acord cu transferul către alt spital, însă, din cauză că preotul este în stare critică și foarte gravă, medicii din București nu și-au dat acordul să îl primească în acele spitale.

DOAMNE AJUTĂ! Cu maximă mâhnire sufletească și revoltă, în calitate de mamă și medic care am depus un jurământ în fața lui DUMNEZEU să slujesc la căpătâiul bolnavilor, consider că este o datorie morală să intervin și să fac doar câteva precizări ADEVĂRATE, care pot fi oricând probate.

Este INCALIFICABIL gestul dumneavoastră de a face acuzații mincinoase, nefondate la adresa Spitalului Județean Constanța, în condițiile în care de mai bine de o săptămână, întregul corp medical în frunte cu domnul manager, au făcut eforturi susținute, continue și supra-omenești să-i salveze viața acestui om-părinte…

Mai mult, la încercările dumneavoastră de a-l transfera în altă instituție din București, toți colegii au răspuns AFIRMATIV, și chiar la comanda dvoastră și în prezența dvoastră au acceptat și vorbit cu medicii din București, care înțelegând starea CRITICĂ și FOARTE GRAVĂ a pacientului, NU și-au dat acordul să îl primească în acele spitale.

Chiar și în aceste condiții, colegii din Terapie Intensivă, medicală, neurologie, neurochirurgie, hemodializă, imagistică, etc, se zbat secundă de secundă, din primul moment să-i salveze viața, în condițiile în care dumneavoastră ați ascuns și modificat adevărul despre cronologia faptelor și apariția primelor semne clinice în cazul acestei “intoxicații cu substanța necunoscută”, lucru care ar fi fost poate foarte util pentru a-i salva viața, dacă se cunoștea din primele ore etiologia comei în care se afla pacientul din momentul în care l-ați adus la spital.

Este mare păcat ceea ce faceți din toate punctele de vedere…. Noi, medicii, ne facem datoria față de pacienți, chiar dacă aparținătorii aruncă cu noroi în noi, pentru că faptele noastre sunt “contabilizate” de DUMNEZEU, așa cum va veni momentul să fie “contabilizate” și ale dvoastră…. Mare PĂCAT…. Iar pentru toți cei care fac comentarii nefondate și neadevărate, nu vreau să vă spun decât că sunteți într-o mare eroare…

În nume propriu vă asigur, că toți medicii din Spitalul Județean fac în continuare eforturi susținute să-i salveze viața părintelui, dându-și în orice secundă acordul ca pacientul să fie transportat în orice alt loc unde familia dorește, la cererea familiei, care TREBUIE să înțeleagă că starea GRAVĂ în care se află nu îi permite transportul în condiții de maximă siguranță”, este răspunsul medicului constănțean.

Reamintim că preotul Cătălin Mureșan se află internat în spital, în comă profundă, după ce a băut o „substanță necunoscută”. Surse medicale din Spitalul Judeţean Constanța vorbesc despre antigel -- detalii aici: Preot constănțean internat la Terapie Intensivă, în comă profundă, după ce a băut o „substanță necunoscută”. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește prognosticul


Sursă foto: Facebook Mihaela Moroșan

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

Puterea credinței

În centrul atenției

Discutăm titlurile zilei

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233