dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Bărbatul care a lovit șase mașini parcate a fost amendat: nu avea asigurare și ITP - înainte de a se urca la volan se certase cu soția. VIDEO

15 martie 2023
Publicitate

În urmă cu două seri, după o ceartă cu soția, bărbatul i-a avariat mașina acesteia în mod intenționat iar mai apoi a lovit încă cinci autoturisme. Ulterior, a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, abandonându-și propria mașină.

CITEȘTE ȘI: ''Pe unde a mers, a făcut praf''. Mai mulţi constănţeni s-au trezit cu maşinile avariate: martorii spun că şoferul ar fi fost băut şi că a lovit şi alte maşini. ''Pariez că o să scape''

Tamponarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere care se aflau în zonă.

Acum, bărbatul trebuie să plătească și repararea autoturismele lovite. Însă, o va face din propriul buzunar. Și asta pentru că, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat că nu avea nici inspecția tehnică periodică efectuată și nici asigurare RCA obligatorie.

Ceea ce înseamnă că, fie se înțelege cu proprietarii ale căror mașini le-a distrus și le achită reparațiile, fie aceștia din urmă îl dau în judecată pentru a-și recupera prejudiciul.

De asemenea, el a fost amendat de polițiști cu 1.000 de lei pentru lipsa asigurării, cu 1.305 lei pentru neefectuarea ITP-ului și cu 580 de lei pentru neatenție în conducere cu 580 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233