dobroge.tv

Live

Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu” din Constanța continuă seria de activități dedicate Zilei Europei

Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu” din Constanța continuă seria de activități dedicate Zilei Europei
11 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Ziua Europei a fost marcată de Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu”, Candidat Școală-ambasador a Parlamentului European care, a organizat o serie de activități pentru elevi.

Joi, 6 mai, ambasadoarele junior Yasmin Asan și Laura Barbu de la Candidat Școala – ambasador a Parlamentului European Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu din Constanța au fost profesori pentru colegii lor mai mici timp de o zi.

Sâmbătă, 8 mai, s-a organizat o întâlnire online cu partenerii de la IES Felipe Solis, Villechenous din Spania, unde tinerii avut ocazia de a face schimb de experiențe și a interacționa cu persoane din medii culturale diferite -- detalii aici: Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu” din Constanța, activități organizate cu ocazia Zilei Europei 2021

Noi activități organizate cu ocazia Zilei Europei

După ce duminică, 9 mai, elevii și profesorii au strigat într-un glas „La mulți ani, Europa!”, aceștia au continuat seria de activități dedicate acestei zile.

Astfel că luni, 10 mai, a avut loc activitatea intitulată „Împreună pentru viitorul Europei”, în cadrul căreia elevii au avut posibilitatea de a discuta cu europarlamentarul Victor Negrescu și cu Janina Sitaru, prin intermediul unui webinar online, organizate prin intermediul Google Meet.

Cei 75 de elevi ai Colegiului Național Pedagogic „Constantin Brătescu” din Constanța au dobândit noi cunoștințe prin intermediul acestei întâlniri. Aceștia au aflat despre educația digitală și despre rolul media privind educația tinerilor.

La finalul discuției, elevii s-au declarat încântați de întâlnirea pe care au avut-o și de cunoștințele pe care le-au dobândit și așteaptă cu nerăbdare să reia această experiență.


Sursă foto: Facebook Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu” Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233