dobroge.tv

Live

Accident grav la Topraisar. Un bărbat a murit, altul este în stare gravă

Accident grav la Topraisar. Un bărbat a murit, altul este în stare gravă
18 septembrie 2021
Redactia DTV

Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa au fost solicitate să intervină la un accident ce a avut loc în urmă cu puţin timp în localitatea constănţeană Topraisar.

RECOMANADARE: CONSTANŢA. Încă un tânăr, de doar 26 de ani, şi-a pierdut viaţa. Pasagerul din dreapta a agonizat ore bune, lângă cadavrul prietenului său

Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba de două victime, una conştientă şi una inconştientă, ambele fiind încarcerate. Autoturismul este căzut într-un canal de irigații, fără ap.

La fața locului se află elicopter și B2 SAJ și două autospeciale ISU.

UPDATE. Din nefericire, un bărbat a fost declarat decedat, în timp ce un alt bărbat a fost transportat la spital cu elicopterul.

UPDATE. Ce spune IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe un drum de exploatare agricolă din comuna Topraisar.

Conform primelor cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 26 de ani, a condus un autoturism care s-a răsturnat într-un canal de irigații.În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, precum și vătămarea corporală gravă a unui pasager, un tânăr de 20 de ani.

UPDATE. Ce spune ISU Dobrogea

În jurul orei 12.00, prin apel unic de urgență 112, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier în comuna Topraisar, pe câmp, unde într-un canal de irigații era căzut un autoturism.

În urma accidentului au rezultat două victime, din care una era încarcerată.

La fața locului au fost alocate două autospeciale ISU, un echipaj SAJ și elicopterul Smurd. Din păcate, una din victime a fost declarată decedată la fața locului, iar a doua a fost preluată de către elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Județean Constanța.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233