dobroge.tv

Live

Pasiunea pentru mașini i-a adus sfârșitul. Un adolescent de 17 ani a murit, iar fratele său a zăcut o noapte întreagă lângă el

Pasiunea pentru mașini i-a adus sfârșitul. Un adolescent de 17 ani a murit, iar fratele său a zăcut o noapte întreagă lângă el
22 noiembrie 2021
Redactia DTV

Tragedie într-o familie din Vaslui, după ce doi frați minori, de 16 și 17 ani, au furat mașina părinților și au plecat de acasă. Au fost localizați, în această dimineață, pe un câmp din comuna Ivănești, unde se răsturnaseră cu mașina. Din păcate, unul dintre cei doi frați, cel de 17 ani, a fost găsit mort.

CITEȘTE ȘI: Tată sfâșiat de durere după ce fiul cel mare și-a pierdut viața. Mihai s-a răsturnat cu mașina: „Eu mă duc. Astea au fost ultimele lui cuvinte”

Potrivit Observator News, cei doi frați, doi băieți au luat mașina familiei, un VW Golf 3, și au plecat cu ea de acasă, neavând niciunul dintre ei permis de conducere. Din păcate, cursa lor s-a încheiat cu un accident cumplit, cei doi frați răsturnându-se cu mașina pe un câmp din localitatea Ivănești, județul Vaslui. Se pare că, la un moment dat, adolescentul de 16 ani și-ar fi sunat mama și i-ar fi spus că nu știe unde se află, că este rănit și că fratele lui a murit. Femeia a sunat la 112, tinerii fiind localizați, în această dimineață, datorită telefonului mobil.

Ajunse la fața locului, echipajele de prim-ajutor a găsit mașina răsturnată pe câmp și pe cei doi minori. Din păcate, unul dintre ei, fratele de 17 ani, era decedat. Celălalt băiat a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportat la spitalul din Huși.

Secția de pompieri Huși intervine cu două autospeciale și echipaje specializate la un accident rutier produs pe un drum agricol dintre comunele Pădureni și Lunca Banului. La fața locului s-au deplasat și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui și un echipaj de polițiști din cadrul IPJ Vaslui. În accident este implicat un autoturism în care se aflau două persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție, pe drumul agricol care face legătura dintre localitățile Ivănești (comuna Pădureni) și Lunca Veche (comuna Lunca Banului) a fost găsit un autoturism răsturnat. În autoturism se aflau doi băieți cu vârste de 16 și 17 ani. Unul dintre minori, cel în vârstă de 17 ani era decedat, acesta având semne vizibile de rigiditate și lividitate cadaverică. Minorul de 16 ani a suferit traumatisme multiple, era inconștient și hipotermic. Victima a primit primele îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, urmând să fie transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși”, a transmis ISU Vaslui.

Ce spun polițiștii

La data de 22 noiembrie 2021, ora 09.05, am fost sesizați prin apel 112, de către o femeie din localitatea Ivănești, comuna Pădureni, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în cursul acestei dimineți a fost anunțată de către fiul ei de 16 ani, că împreună cu fratele său în vârstă de 17 ani, s-au răsturnat cu mașina pe un câmp din proximitatea localității Ivănești, ar fi fost vătămat și că fratele său, în vârstă de 17 ani, ar fi decedat.

Aceștia au fost depistați pe un câmp în proximitatea localității Ivănești, cel de 16 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar cel de 17 ani, a fost găsit decedat”, a transmis IPJ Vaslui.

Poliția face în continuare cercetări în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.


Sursă foto: Observator News

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233