dobroge.tv

Live

Tată sfâșiat de durere după ce fiul cel mare și-a pierdut viața. Mihai s-a răsturnat cu mașina: „Eu mă duc. Astea au fost ultimele lui cuvinte”

Tată sfâșiat de durere după ce fiul cel mare și-a pierdut viața. Mihai s-a răsturnat cu mașina: „Eu mă duc. Astea au fost ultimele lui cuvinte”
22 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini într-o familie. Mihai, fiul de 17 ani și-a pierdut viața. Băiatul, pasionat de maşini, şi-a cumpărat pe furiş, un autoturism vechi, si a plecat împreună cu fratele lui mai mic, să se plimbe. Mama a reuşit să-i găsească dimineaţă, cu ajutorul locaţiei de pe telefon. Băiatul cel mare era mort, iar fratele lui zăcuse inconştient toată noaptea.

CITEȘTEȘI: Pasiunea pentru mașini i-a adus sfârșitul. Un adolescent de 17 ani a murit, iar fratele său a zăcut o noapte întreagă lângă el

Accidentul violent l-a ucis pe Mihai pe loc. Băiatul de 17 ani era la volanul maşinii pe care, în primăvară, a cumpărat-o, fără ştirea părinţilor, de la un vecin, cu 1.450 de lei. Omul i-a vândut-o fără numere şi fără acte, ca fier vechi.

Mihăiţă, Dumnezeu să-l ierte săracul, avea un pic de experienţă cu volanul că mai mersese cu tractorul. Eu îmi cumpăr maşină, tată. Nu-ţi cumperi maşină până nu faci 18 ani şi nu dai de permis. Tu cu maşină în ogradă la mine nu vii. Eu n-am ştiut de maşina asta până ieri”, a declarat tatăl băieților pentru Observator News.

Ieri, pe la prânz, băiatul şi-a sunat tatăl să-i spună că pleacă să se plimbe cu maşina. L-a luat şi pe fratele lui, cu un an mai mic.

Tată, eu plec cu maşina, mă duc că mă trag pe deal. Nu te duci, Mihai nicăieri. Că dacă te duci, eu anunţ poliţia. Tată, eu mă duc. Eu mă duc. Astea au fost ultimele lui cuvinte. L-am sunat: Mihai, unde eşti? Pe deal, tată. Mihai, vino acasă că anunţ poliţia. Nu vin, tată. Am văzut că nu vine, am sunat la poliţie. Au venit două maşini de poliţie. Unii se răcneau la mine. Stai, domule, tu te răcneşti la mine”, a mai spus bărbatul pentru sursa citată.

De-atunci, niciunul din băieţi nu a mai răspuns la telefon. Tatăl i-a căutat singur pe câmp. Abia dimineaţă, fiul de 16 ani şi-a sunat mama.

Potrivit sursei citate, maşina a fost găsită la marginea localităţii Ivănești. Se răsturnase de mai multe ori pe câmp şi s-a oprit la 30 de metri de drum. Nu avea o roată. Nu se ştie dacă aceasta a sărit înainte sau după accident.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233