dobroge.tv

Live

„Nu pot să cred că e definitiv, că nu putem întoarce timpul”. Durere fără margini pentru familia Mariei. Tânăra a murit alături de iubit, în urma unui accident cumplit

„Nu pot să cred că e definitiv, că nu putem întoarce timpul”. Durere fără margini pentru familia Mariei. Tânăra a murit alături de iubit, în urma unui accident cumplit
02 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a îndoliat două familii. Dragoș, un tânăr de 18 ani și Maria, care și-ar fi serbat majoratul peste câteva zile, urmează să fie conduși pe ultimul drum. Tragedia a avut loc ieri dimineață în afara localităţii Dudoviceşti, județul Dolj.

CITEȘTE ȘI: ''Părinţii sunt vinovaţi... împlineşte 18 ani, le ia maşină''. O fată şi un băiat de 18 ani au murit, tânărul avea permis de doar 2 luni

Potrivit observatornews.ro, Dragoș, un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, a pierdut controlul volanului, moment în care mașina s-a răsturnat de mai multe ori în afara carosabilului. În urma accidentului, șoferul de 18 ani, care avea permis de doar două luni de zile, a murit pe loc. Impactul a fost fatal și pentru Maria, aflată pe locul din dreapta, care luna aceasta ar fi trebuit să-și sărbătorească majoratul.

Potrivit polițiștilor, accidentul a fost extrem de violent. BMW-ul s-a răsturnat de mai multe ori, tânăra fiind aruncată din mașină. Dragoş a fost găsit mort sub o portieră. Câteva ore mai târziu, a fost găsit şi trupul Mariei, care fusese aruncat în spatele unui gard, menționează sursa citată.

„Nu pot să cred că e definitiv, că nu putem întoarce timpul”

Pe rețelele de socializare au fost postate zeci de mesaje de condoleanțe pentru cei doi.

„Încă nu pot să cred ca e definitiv, că nu putem întoarce timpul înapoi, pare un vis urât din care speri să te trezești și vrei să te trezești, și-ți dai seama că ești neputincios. Dumnezeu să te ierte și să-ți dea ODIHNĂ, fetița noastră dragă!”

„Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace în loc cu lumină, în loc cu verdeață unde nu este durere nici întristare nici suspin!”

„Odihnă veșnică alături de îngeri!”

„Drum lin, Maria, un Înger printre Îngeri! Ai fost un copil minunat, un copil foarte sensibil! Dumnezeu să te aibă în grija lui! Sincere condoleanțe familiilor greu încercate!”

„Condoleante familiilor îndurerate! Păcat de tinerețea lor!”

„Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de sufletul ei inocent si frumos! Sincere condoleamte familiei!”

„Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace în loc cu lumină, în loc cu verdeață unde nu este durere nici întristare nici suspin!”.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233