dobroge.tv

Live

Încă un tânăr a sfârșit în apele mării, la Costinești. Edi avea doar 25 de ani și se logodise de câteva luni: „Prea tânăr erai pentru o astfel de tragedie”

Încă un tânăr a sfârșit în apele mării, la Costinești. Edi avea doar 25 de ani și se logodise de câteva luni: „Prea tânăr erai pentru o astfel de tragedie”
09 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un alt tânăr a sfârșit în această dimineață, în apele mării. Tragedia s-a petrecut la Costinești. Edi s-a aventurat în mare, deși steagul roșu era arborat și a fost scos inconștient de către turiști.

La fața locului au intervenit de urgență cadrele medicale care au încercat să-i salveze viața. Din păcate, tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, cadrele medicale fiind nevoite să declare decesul.

Un pacient de 25 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator. S-au efectuat manevre de resuscitare 50 de minute, dar, din păcate, fără rezultat favorabil. Pacientul a fost declarat decedat. La fața locului s-a intervenit cu SMURD B, SAJ B2 și SAJ C2”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța, dr. Claudia Tatarici.

Edi avea 25 de ani și era din Suceava, iar în urmă cu câteva luni s-a logodit.

Mare de lacrimi după moartea lui Edi

Moartea fulgerătoare a lui Edi a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni care sunt în stare de șoc. Pe rețelele de socializare au fost postate mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu să te ierte, Edi! Mult prea devreme..”

„Drum lin către ceruri prietene, cu foarte mare părere de rău îți scriu aceste cuvinte. Ai fost și vei rămâne în amintirea noastră un super băiat.. Dumnezeu să te ierte Edi!”

„Dumnezeu să te ierte, Edi! Odihnește-te în pace! Prea tânăr erai pentru o astfel de tragedie...”

„Dumnezeu să te ierte și să aibă grijă de tine acolo sus om bun!”

„Viață veșnică să-ți dea Dumnezeu Eduard copilul minunat din viața mea mereu te vom iubi dar se pare că tot ce e bun Dumnnezeu ia. Dumnezeu să te ierte”

„Dumnezeu să te ierte, prieten drag! Condoleanțe familiei”

„Refuz să cred că ai plecat / Refuz să cred că ne-ai lăsat / Cu inimile praf de dor / Refuz să cred măi Edișor! / De ce a trebui să pleci / Să lași în urmă inimi reci / Aveai în față toată viața / Trăiai cu zâmbet și speranță! / Acum ești sus și ne privești / Cu același zâmbet din povești / Dar marea și-a luat tributul / Pentru tine a fost sfârșitul. / Mi-ai fost prieten, mi-ai fost frate / Ai fost acolo zi și noapte / Sper că ești într-un loc senin / Măi Edișor, îți spun drum lin! / Ly bro”

„Drum lin către cer vărule. Deci nu pot să cred așa ceva, acum câteva seri am vorbit la telefon și acum chiar de aș vrea să te mai sun, nu va mai avea cine să răspundă. Dumnezeu să te ierte vărule”

Doi suceveni, morți la mare

Reamintim că ieri, Mihai, un alt tânăr de 23 de ani din Suceava și-a pierdut viața în timp ce se afla cu prietenii la mare. El se afla în apă, pe plaja Diana din Saturn, cu un alt băiat. Din cauza curenților, cei doi nu au mai putut ieși. Prietenul său a fost salvat şi se află în afara oricărui pericol, în timp ce, Mihai a fost resuscitat zeci de minute la fața locului. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul -- detalii aici: TRAGEDIE PE LITORAL. A intrat în mare deşi era steag roşu şi a plătit cu viaţa. Mihai avea doar 23 de ani - o familie se pregăteşte să-şi înmormânteze fiul mult iubit!


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233