dobroge.tv

Live

Durerea Annei a unit mii de suflete. După 12 zile de căutări, încă nu și-a pierdut speranța că Sasha va fi găsit în viață: „Continuăm să credem!”

Durerea Annei a unit mii de suflete. După 12 zile de căutări, încă nu și-a pierdut speranța că Sasha va fi găsit în viață: „Continuăm să credem!”
21 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Coșmarul ucrainienilor este departe de final. La 26 de zile de la începerea războiului, trupele rusești continuă atacul asupra orașelor. Locuințe, școli, grădinițe și adăposturi sunt bombardate. Oameni nevinovați își pierd viețile, familiile sunt destrămate, bărbații rămân în urmă în timp ce femeile încearcă să-și salveze copiii din calea bombelor. „Coridoarele umanitare”, menite să permită evacuarea în siguranță a civililor au fost și ele atacate.

În haosul creat, un băiețel de doar patru anișori s-a pierdut de familia sa. Povestea a înduioșat zeci de mii de oameni care fie au distribuit povestea tinerei mame, fie au ajutat la căutarea micuțului Sasha, dispărut pe data de 10 martie, în timp ce traversa Marea Kiev cu barca în direcția satului Hohotitor, împreună cu bunica și alte cinci persoane. Deși bunica a fost găsită moartă, familia are în continuare speranța că Sasha va fi găsit în viață.

CITEȘTE ȘI: Drama prin care trec doi părinţi ucraineni. Sunt în viaţă, dar l-au pierdut pe micuţul lor, Sasha este căutat în toate centrele de refugiaţi: ''Ajută-mă să-mi găsesc fiul!''

În acest sens, Anna, mama micuțului a lansat un alt apel pe rețelele de socializare

Ajutați-ne să-l găsim pe Sasha!

12 zile de căutare. 12 zile de când întreaga lume s-a unit pentru a-l găsi pe Sasha! 12 zile de când toți oamenii pe care îi cunosc, dar și străinii îmi împărtășesc durerea mea.

Dragilor, sunteți incredibili, vă îmbrățișez și vă apreciez pe fiecare dintre voi.

Primesc mii de mesaje din toată lumea, încerc să răspund tuturor, dar este imposibil, sunteți mulți.

Vigilența incredibilă a forțelor de ordine, a polițiștilor de frontieră și a fiecăruia dintre voi vă ajută foarte mult la găsirea lui Sasha.

21.03.2022. CONTINUĂM SĂ CREDEM! CONTINUAM CAUTAREA SASHENKA!

Zdanovich-Yahno Alexander Alexandrovici

4 ani

înălțime: 110 cm +-

ochi: căprui

păr: blond, breton lung (coafura poate fi schimbată)

Dacă aveți informații - scrieți, sunați!

REPOSTĂRILE sunt foarte importante pentru noi! Ultima postare a adunat 120.000 de distribuiri - asta sunteți toți. Mulțumesc”, a postat mama lui Sasha.

Şi românii s-au mobilizat şi încearcă să-l găsească pe la centrele de refugiaţi. Deși mama primește zilnic fotografii cu copilași care seamană izbitor cu băiețelul ei, aceasta a ținut să specifice că niciunul nu este Sasha.

„Aceasta NU este Sasha al nostru!!!! Aceasta NU este Sasha al nostru!!!! Vă implor să nu-mi trimiți o fotografie cu acest băiat. Aceasta nu este Sasha al nostru. Acesta este un copil diferit. Si da, sunt sigur de asta. Mulțumesc tuturor. Am văzut deja această fotografie. Chiar ieri. Vă mulțumim tuturor pentru grijile voastre, dar vă rog, nu există putere să răspundem personal tuturor că aceasta nu este Sashenka al nostru”, a mai scris femeia.


Sursă foto: Facebook Anna Yakhno

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233