dobroge.tv

Live

Probleme pentru jurnalista rusă care a protestat în direct la TV: fostul soţ o dă în judecată şi ameninţă că va obţine custodia copiilor

Probleme pentru jurnalista rusă care a protestat în direct la TV: fostul soţ o dă în judecată şi ameninţă că va obţine custodia copiilor
16 mai 2022
Redactia DTV

Publicitate

Marina Ovsiannikova, jurnalista rusă care a protestat în direct la TV, se confruntă cu probleme în plan personal, ea spunând că a fost dată în judecată de fostul soţ, angajat la RT, informează The Guardian, citat de news.ro.

CITEȘTE ȘI: Curajul unei jurnaliste care l-a sfidat pe Putin, într-o emisiune live. ''Nu războiului''

Ovsiannikova a menţionat că este posibil ca fostul soţ să obţină custodia celor doi copii, cu vârste de 17 ani şi 11 ani.

Jurnalista, care în prezent trăieşte la Berlin, a spus că nu va reveni în Rusia până la căderea regimului Putin. Copiii săi sunt crescuţi de fostul soţ, care refuză să îi lase să părăsească ţara. Fata celor doi vrea să fie alături de mama ei, însă fiul ar fi împotriva ei şi ar considera-o o trădătoare, informează sursa citată.

Ovsiannikova a fost angajată luna trecută de o publicaţie germană.

În martie, Ovsiannikova a organizat un protest la televiziunea de stat din Rusia, intrând în direct la postul unde era angajată cu o pancartă anti-război.

Femeia în vârstă de 43 de ani a fost reţinută şi amendată de o instanţă din Rusia şi a ajuns pe prima pagină a ziarelor din lume.


Sursă foto: news.ro

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233