dobroge.tv

Live

Consiliul de Securitate al ONU se reuneşte de urgenţă, la solicitarea lui Zelenski

Consiliul de Securitate al ONU se reuneşte de urgenţă, la solicitarea lui Zelenski
23 noiembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Consiliul de Securitate al ONU urmează să se reunească de urgenţă pe tema ultimelor atacuri ruse cu rachetă ale Ucrainei, la cererea preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, relatează CNN. Această reuniune a fost programată miercuri, la ora locală 16.00 (21.00, ora României), potrivit CNN.

Zelenski a cerut o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU (UNSC) în urma acestui atac rus al unor infrastructuri de producţăie de electricitate în întreaga Ucraină.

”L-am însărcinat pe ambasadorul nostru la ONU să ceară o reuniune de urgenţă a UNSC în urma atacurilor de azi (miercuri) ale Rusiei. Uciderea civililor şi distrugerea infrastructurii civile sunt acte de teroare. Ucraina cere în continuare un răspuns hotărât al comunităţii internaţionale împotriva acestor crime”,a subliniat şeful statului ucrainean într-un mesaj postat pe Twitter.

Cel puţin patru persoane au fost ucise miercuri la Kiev în aceste atacuri, potrivit autorităţilor militare: UPDATE. Sirenele de război au răsunat în toată Ucraina. Bombardamentele ruseşti au ucis patru oameni, pană masivă de curent în Republica Moldova. Maia Sandu: Rusia a lăsat Moldova pe întuneric

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233