dobroge.tv

Live

Imagini cu momentul în care drona americană este atacată de avioanele de vânătoare rusești, publicate de armata SUA. VIDEO

Imagini cu momentul în care drona americană este atacată de avioanele de vânătoare rusești, publicate de armata SUA. VIDEO
16 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Comandamentul militar american în Europa a declasificat şi publicat o înregistrare video a unei întâlniri, marţi, între un avion american fără pilot de tip MQ-9 Reaper şi avioane ruse de vânătoare de tip Suhoi 27 (Su-27) la Marea Neagră, relatează CNN, citat de news.ro.

Tensiuni în urma incidentului din Marea Neagră. Drona americană interceptată de avioanele ruseşti a decolat din România

Înregistrarea este realizată de camera dronei MQ-9 Reaper, îndreptată către partea din spate, către coadă şi elice, care se învârte. Un avion rusesc de vânătoare de tip Su-27 este surprins în timp ce se apropie şi care deversează carburant în timp ce interceptează drona.În alt fragment al înregistrării, un avion rusesc se apropie din nou şi deversează din nou carburant. În ultimele cadre surprinse de camerele de la bordul dronei, poate fi observată elicea avariată.

În timpul coborârii dronei, operatorii au şters de la distanţă software-ul sensibil al dronei, au declarat doi oficiali CNN, reducând astfel riscul ca materiale secrete să ajungă pe mâna inamicului după prăbuşirea în apă.

„Avem dovezi video ale incidentului. Nu știm dacă drona a fost lovită intenționat, știm că drona a fost interceptată intenționat, că comportamentul total neprofesionist și nesigur a fost unul intenționat. Contactul fizic, nu sunt sigur că a fost intenționat, rămâne de văzut. Ce vă pot spune cu siguranță este că avem dovezi clare ale incidentului, care a fost foarte agresiv, avem dovezi video cu combustibilul eliberat de avioanele rusești, și așa mai departe”, a precizat șeful Statului Major Interarme al SUA, Mark Milley, care susține că Statele Unite nu caută un conflict militar cu Rusia. „Incidente se mai întâmplă. Și în mod clar, nu căutam un conflict militar cu Rusia”, adaugă el, potrivit digi24.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233