dobroge.tv

Live

Primarul oraşului Bucea: Nu îi vom ierta pe ruşi pentru atrocităţile petrecute aici. Jumătate din oraş este distrus. VIDEO

Primarul oraşului Bucea: Nu îi vom ierta pe ruşi pentru atrocităţile petrecute aici. Jumătate din oraş este distrus. VIDEO
04 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Primarul oraşului Bucea (Ucraina), Anatoliy Fedoruk, a declarat pentru CNN, luni dimineaţă, că ucrainenii nu vor ierta poporul rus pentru atrocităţile petrecute în localitate. „Jumătate din oraş este distrus”, copii, mame şi bătrâni fiind victimele principale ale măcelului, potrivit oficialului ucrainean, scrie news.ro.

CITEȘTE ȘI: Masacrul din Bucha: cadavre aruncate pe străzi, unele legate cu mâinile la spate. Ucrainenii îi plâng pe cei dragi de pe marginea gropii comune: ''Frate, te căutăm...''

El a spus că „jumătate din oraş este distrus”, fiind în prezent ocupat cu „tranziţia de la o stare de război la o viaţă pe timp de pace”.

Autorităţile locale lucrează la identificarea cadavrelor civililor care au fost împuşcaţi, despre care primarul Fedoruk a spus că „au fost ucişi fără discernământ de ocupanţii ruşi. Mulţi dintre ei sunt bătrâni”.

Avem impresia că ocupanţii ruşi au primit undă verde de la Putin şi de la Şoigu, ministrul rus al Apărării, să facă un safari în Ucraina şi nu au reuşit să ia Kievul, aşa că şi-au exprimat frustrarea asupra oraşului Bucea şi a zonelor învecinate”, a adăugat el.

Primarul Fedoruk a remarcat că mulţi copii şi adolescenţi au fost victime ale măcelului, în pofida faptului că nu reprezintă „nicio ameninţare” pentru trupele ruse. „Era imposibil să nu vezi că sunt copii, să nu vezi că o mamă cară un copil”, a spus el pentru CNN.

Oficialul ucrainean a precizat că ne putem aştepta să vedem aceeaşi imagine a atrocităţilor de la Kiev la Mariupol, peste tot unde au păşit ocupanţii ruşi, adăugând că ceea ce Putin a descris drept „denazificare” este, de fapt, „dezumanizareaucrainenilor”.


Sursă foto: Twitter @CNN / Twitter @DmytroKuleba

Sursă video: Twitter @CNN

Publicitate

Mai multe Opinii
eroism-sau-egoism

Eroism sau egoism

de Alina Ioana Vasiliu

URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233