dobroge.tv

Live

Mihai, tânărul dispărut în apele Jiului, a fost găsit. Natalia urmează să dea naștere copilului lor: „Era visul lui să își strângă soția și copilul la piept”

Mihai, tânărul dispărut în apele Jiului, a fost găsit. Natalia urmează să dea naștere copilului lor: „Era visul lui să își strângă soția și copilul la piept”
11 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Lacrimi și durere în familia lui Mihai Beuran, tânărul de 28 de ani dispărut în apele Jiului. Acesta a fost găsit de pompieri după aproape o săptămână de căutări. Mihai se căsătorise cu două zile înainte să se întâmple nenorocirea și aștepta cu nerăbdare nașterea copilului său.

Astăzi, 11 Iunie 2021, in jurul orelor 13:00, misiunea de cautare a tânărului căzut in apele Jiului, zona Vârț, a luat sfârșit. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit de către un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Rovinari - Detasamentul de Pompieri Motru”, se arata într-un comunicat al IPJ Gorj.

Vineri, prietenii lui Mihai îi îndemnau pe gorjeni să se implice în căutarea lui, pentru ca familia tânărului să-și regăsească liniștea. „Apelez și eu la toți care îl știu sau îl cunosc pe Mihai Beuran sau poate au auzit de vestea că a plecat cu o barcă pe JIU și a căzut din ea... să ne unim toți și să mergem la locul unde s-a întâmplat să verificăm să ne uităm atenți pe marginea Jiului 3-4-5 KM fiecare cu ce poate și cum poate. Are o soție care trebuie să nască zilele astea are o mama și un frate care suferă pe tema asta, haideți fiecare să mergem acolo și să verificăm cu atenție dacă autoritățiile nu o fac! Am cerut sprijinul și unor prieteni Foști Militari din Legiune, vor veni și ei dar trebuie să fim mai mulți... este nevoie de Bărci cu motor care sa aibă peste 20 cai, eventual barcă cu diapozitiv SONAR.. pescari profesioniști, scafandrii de nivel 2-3, haideți să facem ceva cu cât mai mulți cu atât mai bine! Toată familia lui nu doarme, stau în tensiune!!! Orice ajutor este bine venit iar dacă este cazul plătesc eu deranjul la cine poate ajuta cu ceva

În această dimineață, Natalia, soția sa, făcea un alt apel pe o rețea de socializare: „Vă implor cine ne cunoaște și vrea să ne ajute să îmi găsesc și eu soțul, autoritățiile nu au putut face mare lucru, am fost pe fiecare zi să caut pe uscat, în schimb pompieri mi-au răspuns că nu își riscă viața pentru a intra după soțul meu, e strigător la cer, eu nu mai am puterea de a mai face ceva, de aceea știu că soțul meu e bine și în viata, asta simt eu, oamenii buni, vă rog haideți sa îl cautam ..În curând o să devină tătic peste puține zile, și ăsta era visul lui să își strângă soția și copilul la piept ..Îmi iubesc soțul din toată fința mea și tot încerc să fac ceva ...Vă rog și îl rog pe Dumnezeu să nu îl ia la el, să îl lase lângă familia lui

Polițiștii au luat legătura cu membrii familiei pentru identificarea cadavrului, acesta urmând sa fie transportat la S.M.L Gorj pentru efectuarea necropsiei.

Reamintim că Mihai Laurenţiu Beuran, din Târgu Jiu, s-a dezechilibrat și a căzut, duminică seara, dintr-o barcă, în râul Jiu, în zona barajului -- detalii aici: Natalia, o tânără însărcinată, apel disperat după ce soțul său a dispărut în apele unui râu: „Din ultimele mele puteri, vă implor rugați-vă pentru el!”


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233