dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Distracție la malul mării și în acest weekend: sport în centrul orașului și „Noaptea Bibliotecii” cu jocuri și surprize. PROGRAMUL EVENIMENTELOR

CONSTANȚA. Distracție la malul mării și în acest weekend: sport în centrul orașului și „Noaptea Bibliotecii” cu jocuri și surprize. PROGRAMUL EVENIMENTELOR
25 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un stil de viață activ pentru toată lumea! „Săptămâna Europeană a Sportului”, este un răspuns comun la această provocare, precum și un apel la acțiune. Evenimentul este inclus în cadrul Programului Național Sportul pentru Toți și este marcat la nivel european în perioada 23-30 septembrie. În această perioadă, orașul nostru găzduiește o mulțime de activități sportive.

Evenimente sportive

Sâmbătă, de la ora 14:30, vom sărbători „Săptămâna Europeană a Sportului” pe bulevardul Tomis prin formarea unui drapel uman. Evenimentul va avea loc pe traseul Sala Sporturilor din Constanța- zona Primărie. De la ora 15:00, sunteți invitați la o mulțime de activități sportive și la workshop-ul „Modele în sport și în comunitate”. Și pentru că sportul este pentru toată lumea, în cadrul proiectului „Atelierul cu vise- Campioni la lucruri bune” se vor desfășura activități de baschet și trasee aplicative.

Duminică, 26 septembrie, cei care vor să joace fotbal și baschet au liber la distracție.

Pentru ca bulevardul Tomis să devină un loc special, începând de vineri, de la ora 23:00 și până duminică, ora 23:00, tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Traian va fi închis circulației rutiere.

Accesul autovehiculelor va fi interzis în parcarea de la Sala Sporturilor, sâmbătă, 25 septembrie, începând cu ora 07:00. Pe durata desfășurării paradei, se vor institui măsuri de restricționare temporară a traficului rutier pe bulevardul Tomis, bulevardul Ferdinand precum și pe străzile Sarmisegtuza, Ștefan cel Mare (dublu sens de deplasare), Cuza Vodă.

Noaptea Bibliotecii

CITEȘTE ȘI: Jocuri, atmosferă inedită și surprize în cadrul evenimentului „Noaptea Bibliotecii”, la Constanța

Biblioteca I.N. Roman îi așteaptă pe constănțeni sâmbătă, 25 septembrie, ca să participe la diverse activități organizate de aceștia, până aproape de miezul nopții. Doritorii sunt așteptați să lectureze, să participe la diferite ateliere, sau chiar la escape room-uri.

Pentru copii, între orele 16.00 și 17.00 se poate face o călătorie prin jurul lumii, cu ajutorul căreia ei vor descoperi țările, prin intermediul obiectivelor turistice, mâncăruri tradiționale, costume naționale, capitale, steaguri.

Pentru adolescenți, între orele 17.00 și 21.00 se pot face alte puzzle-uri, iar pentru cei mici, multe alte ateliere de decupaje, o expoziție de audiobook-uri etc. De asemenea, constănțenii vor putea lua parte la expoziția Reginei Maria, vor participa la o expoziție cu noutăți pentru copii și mămici. Totodată, ei se vor putea întâlni cu scriitorul Ovidiu Dunăreanu şi vor putea lua parte la teatrul de umbre „Scufiţa informatică”, la lansarea cărţii scriitoarei Veronica Iani şi multe altele.

Programul complet al Nopții Bibliotecii poate fi consultat AICI.


Sursă foto: Primăria Constanța / Biblioteca I.N. Roman

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233