dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. „Diana Popescu a ajuns acasă”. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost adus din Turcia și va fi înmormântat joi: „Cei ce doriți să-i aduceți un ultim omagiu sunteți așteptați”

CONSTANȚA. „Diana Popescu a ajuns acasă”. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost adus din Turcia și va fi înmormântat joi: „Cei ce doriți să-i aduceți un ultim omagiu sunteți așteptați”
25 ianuarie 2023
Redactia DTV

Publicitate

Trupul neînsuflețit al Dianei, tânăra absolventă a Facultății de Medicină care s-a stins din viață pe un pat de spital din Turcia, a fost adus acasă, la Constanța. Anunțul a fost făcut de preotul Jean Ion.

Diana Popescu a ajuns acasa!

Trupul neînsuflețit al Dianei, este depus în biserica noastră, Sf.Ierarh Vasile cel Mare din Constanța, str.Ion Neculce, nr.2G, cartier Inel 2.

Slujba stâlpilor va avea loc astăzi, la ora 18.00, iar înmormântarea va fi oficiată mâine, joi, 26 ianuarie, la ora 11:00.

Cei ce doriți să-i aduceți un ultim omagiu sunt așteptați la locația menționată!

Dumnezeu s-o ierte!”, este mesajul preotului Jean Ion.

CITEȘTE ȘICONSTANŢA. ''Iubiţi-vă copiii chiar şi atunci când greşesc''. Durerea unei mame care-şi îngroapă minunea ei de fată. ''Buna şi frumoasa mea copilă! Dumnezeu te ţine în braţe acum'''

Reamintim că Diana a primit un diagnostic crunt în toamna anului 2016 când era în anul 3 la Facultatea de Medicină: sarcom de părți moi la coapsa dreaptă și metastaze pulmonare. Atunci, ea a început o luptă grea, cu suișuri și coborâșuri, însă nu a renunțat la visul de a deveni medic. A absolvit Facultatea de Medicină, însă nu a putut practica niciodată pentru că boala a recidivat și a devenit din ce în ce mai agresiv. De atunci, a fost supusă la tratamente lungi, grele și chinuitoare, dar și la operații. A ajuns la o clinică din Turcia, acolo unde a fost supusă unui tratament care părea că dă rezultate. Însă, sâmbătă, 21 ianuarie, Diana a pierdut lupta cu boala cumplită -- detalii aici: CONSTANȚA. Mii de oameni au donat și au sperat la o minune, însă boala nemiloasă a învins. Diana s-a stins pe un pat de spital din Turcia: „Când îngerii sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască”


Sursă foto: Facebook Jean Ion

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233