dobroge.tv

Live

''Felicitări, Mircea şi Cătălin!''. Au blocat în trafic o maşină care făcea depăşiri, dar apoi au ajutat şoferul să ajungă mai repede la spital: ''Era aproape gol pe bancheta din dreapta, într-o baltă de sânge''

''Felicitări, Mircea şi Cătălin!''. Au blocat în trafic o maşină care făcea depăşiri, dar apoi au ajutat şoferul să ajungă mai repede la spital: ''Era aproape gol pe bancheta din dreapta, într-o baltă de sânge''
25 ianuarie 2023
Redactia DTV

Publicitate

Un copil din București, care se afla în vizită la bunici, în comuna Conțești, din județul Teleorman, a fost atacat marți de șase câini comunitari. Poliția a deschis un dosar penal.

Copilul se deplasa pe un moped în extravilanul comunei, când animalele s-au repezit asupra sa și l-au atacat.

„Ulterior, acesta a reușit să se refugieze în curtea unei persoane. În urma evenimentului, minorul a suferit răni pe corp, fiind transportat de tatăl său la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, precizează IPJ Teleorman.

Tatăl, ajutat de polițiști să-l ducă la spital

În timp ce se deplasa în viteză prin municipiul Alexandria, pentru a-și duce copilul la spital, cu autoturismul având semnalele de avarii în funcțiune, tatăl a fost oprit de un echipaj din cadrul Poliției municipiului Alexandria.

„În urma discuțiilor purtate cu tatăl minorului și evaluând situația de pericol în care se afla minorul, au asigurat deplasarea în condiții de siguranță la unitatea medicală. Ulterior, minorul a fost transferat la o unitate medicală din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a mai precizat IPJ Teleorman.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul sau deținătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

"Ei sunt Mircea si Catalin.

Ambii sunt agenti la politia din Alexandria, iar marti, 24 ianuarie, au sesizat un autoturism care circula cu viteza in trafic, si depasea alte masini, avand activate luminile de avarii.

Au interceptat masina, blocand-o sa nu mai faca alte depasiri

"Mi l-au terminat, trebuie sa ajung urgent la spital", a spus soferul, al carui baietel de 13 ani era aproape gol pe bancheta din dreapta, intr-o balta de sange

"A fost atacat de caini la Contesti si..."

"Mergeti dupa noi!", l-a intrerupt Mircea, care a dat drumul semnalelor acustice si luminoase ale autospecialei.

Cei doi politisti au escortat tatal disperat si copilul sfasiat de caini pana la spitalul din Alexandria, unde a primit de urgenta ingrijiri medicale, fiind acum in afara oricarui pericol.

"Multumesc din suflet!", a spus barbatul celor 2 politisti

Felicitari, Mircea si Catalin!", se arată pe pagina de Facebook "Alexandria, Teleorman, România 2.0"

Catzul vine la scurt timp după ce o femeie de 44 de ani a murit, sâmbătă dimineață, după ce a fost mușcată de câini fără stăpân în zona Lacului Morii, din sectorul 6, din București. Ana Oros a murit după ce i-a fost secționată artera femurală. Femeia supraviețuise anul trecut în urma unui atac al maidanezilor: ''Mi-e dor de tine! Ne vom întâlni acolo mai târziu''. Mesajul sfâșietor al soțului Anei, femeia ucisă de câini

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233