dobroge.tv

Live

RELAXAREA RESTRICȚIILOR

Prefectura Constanța, despre redeschiderea restaurantelor și cafenelelor în municipiu

Prefectura Constanța, despre redeschiderea restaurantelor și cafenelelor în municipiu
23 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Municipiul Constanța a ieșit sâmbătă, 23 ianuarie, din scenariul roșu, ajungând la rata de incidență 2,77 la mia de locuitori, cea mai mică valoare din ultimele luni. -- detalii aici:Rata de incidență a municipiului a scăzut la 2,77! Constanța nu mai este în scenariul roșu: ce măsuri ar putea intra în vigoare

Instituția Prefectului Județul Constanța a transmis o serie de lămuriri cu privire la trecerea în scenariul galben și la redeschiderea cafenelelor și restaurantelor din oraș.

Pe data de 14 ianuarie a intrat în vigoare constatarea incidenței peste 3/1.000 locuitori în municipiul Constanța. Măsurile aplicabile în acest context sunt valabile până în data de 28 ianuarie.

Săptămâna viitoare va avea loc CJSU pentru constatarea noilor valori de incidență. Dacă rata va fi sub 3/1.000, atunci municipiul va intra în scenariul prevăzut în anexa 3 (măsuri pentru localități cu rata între 1,5 și 3), care ar presupune, printre altele, deschiderea restaurantelor la interior, cu o capacitate maximă de 30%”, a transmis Prefectura.

Această măsură ar veni în ajutorul patronilor și angajaților din domeniul HoReCa, care s-ar putea reîntoarce la muncă.

Ne-ar ajuta foarte mult, s-ar redeschide restaurantele, cu o capacitate de 30%, dar ne-ar ajuta pentru întoarcerea personalului la muncă”, declară Luminița Vrabie, șef de sală restaurant pentru Dobrogea TV.

În acest sens, Dobrogea TV a realizat un material care poate fi consultat aici: Constanța ar putea ieși din scenariul roșu: s-ar putea redeschide restaurantele, cafenelele, sălile de spectacol și cinematografele

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233