dobroge.tv

Live

Procurorii explică de ce nu s-a luat nicio măsură preventivă în cazul șoferiței care a lovit mortal două fetițe după ce a încurcat pedalele

Procurorii explică de ce nu s-a luat nicio măsură preventivă în cazul șoferiței care a lovit mortal două fetițe după ce a încurcat pedalele
28 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Femeia care a provocat accidentul din București în urma căruia au murit două fetițe aflate pe trotuar a fost lăsată să plece după trei ore de audieri pentru că era rănită după loviturile primite, scrie Digi 24.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, Rodica Nițescu, a declarat că femeia a fost audiată și s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, dar că nu sunt indicii că ar fi fost băută.

Procurorul a precizat că femeia era foarte lovită, mai ales la față și că era în stare de șoc.

A fost bătută, era într-o stare foarte proastă, era și în stare de șoc. Nu s-a considerat că este oportună luarea vreunei măsuri”, a afirmat procurorul Rodica Nițescu pentru HotNews.ro.

Potrivit acesteia, femeia a mers singură la audieri după ce a primit îngrijiri medicale la spital, dar nu le-a putut explica anchetatorilor cum s-a petrecut accidentul, așa că va fi reaudiată.

Femeia de 56 ani este cercetată pentru ucidere din culpă.

Conform informațiilor Digi24, ea le-a spus polițiștilor că a pierdut controlul volanului, a recunoscut că nu conducea prea des și că a încurcat pedalele -- detalii aici: Femeia care a lovit mortal două fete pe trotuar le-a spus polițiștilor că a încurcat pedalele pentru că nu conduce prea des

Reamintim că tragedia a avut loc sâmbătă, 27 februarie, în cartierul Andronache din Bucureşti, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp şi a ricoşat pe trotuar -- detalii aici: ACCIDENT CUMPLIT. Două fete au fost ucise de o maşină scăpată de sub control. Şoferiţa şi soţul au fost luaţi la bătaie de martori- VIDEO

Cele două fete (de 14 și, respectiv, de 6 ani) erau pe trotuar. Ambele au fost duse de urgență la spital, însă medicii nu le-au putut salva.

Polițiștii care au vizionat imaginile de pe camerele video spun că mașina a venit cu viteză foarte mare, scrie Digi 24.

CITEȘTE ȘI: Lacrimi de durere și revoltă după ce două suflete nevinovate au fost ucise de o șoferiță care a încurcat pedalele: „Ele în mormânt, ea încă în libertate”


Sursă foto: Libertatea

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233