dobroge.tv

Live

TRAGEDIA DE LA CONSTANȚA. Mesaj sfâșietor după moartea lui Sergiu: „Fetița mare spune că tati este un super erou plecat să salveze îngerașii cu aripioarele rupte”

TRAGEDIA DE LA CONSTANȚA. Mesaj sfâșietor după moartea lui Sergiu: „Fetița mare spune că tati este un super erou plecat să salveze îngerașii cu aripioarele rupte”
03 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Lacrimi și durere în familia lui Sergiu Bosoi, maistru militar clasa a II-a, care ieri și-a pierdut viața în urma tragediei aviatice din județul Constanța. În vârstă de 37 de ani, el era scafandru marin, salvator pe mare și avea două fetițe superbe. Una de un an și jumătate și una de patru.

CITEȘTE ȘI: CONSTANŢA. Acasă îi aşteptau familiile, dar Sergiu şi Vlad nu s-au mai întors din misiune. Au devenit eroi pentru copilaşii lor

Soacra lui Sergiu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare:

Dragul meu Sergiu, ai lăsat în urmă multă durere. Părinți îndurerați, un frate care ar face orice pentru tine, o soție care își va lua rolul și de tată și de mamă și două fetițe. Una de un an și jumătate care strigă după tata, tata și cealaltă care a împlinit patru anișori și spune că tati este un super erou plecat să salveze îngerașii cu aripioarele rupte.

Azi, mâine le mințim!!! Dar până când stă tati în misiune? Până când? Până când???

Știi??? Câtă lume te iubește și au rămas fără cuvinte?

Nici eu nu îmi găsesc cuvintele să o încurajez pe Ionela. Dar știu că de acolo de sus o vei sprijini și o vei ajuta să ducă mai departe planurile voastre.

Dumnezeu să te odihnească în pace, copil cu suflet bun”, a scris soacra lui Sergiu pe o rețea de socializare.

CITEȘTEȘI: Durere, revoltă şi multe semne de întrebare după tragedia de la Constanţa. Cine este vinovat pentru durerea a 8 familii? ''În Ucraina cad avioanele lovite de gloanțe. La noi cad la adierea vântului''

Cunoscuții sunt în stare de șoc

Moartea fulgerătoare a lui Sergiu a venit ca un trăsnet atât peste familie și colegi, dar și peste prieteni și cunoscuți. Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare.

Adio Sergiu! Nu pot să cred... Un prieten adevărat, săritor, un om deosebit, sufletist și nu în ultimul rând familist. A fost o onoare să fim prieteni... Dumnezeu să te ierte! Drum lin către îngeri

De ce? De ce?...e viața, soarta atât de crudă? De ce acum?...când familia ta frumoasa îți era scut, iubire, fericire...când realizările profesionale erau deosebite... Dumnezeu te-a vrut la el...și totuși... DE CE? Aveai viața înainte, aveai multe de făcut, trebuia să-ți vezi fetițele crescând...să te bucuri de toate... E nedrept ce ți s-a întâmplat, dar suntem... neputincioși în fata unei astfel de nenorociri.. Drum lin spre o lume mai bună , Sergiu! Să-i veghezi de acolo pe cei ce i-ai lăsat în lacrimi de durere. Condoleanțe familiei și putere!

Un baiat deosebit respectos și muncitor,cum rar mi-a fost să văd!! Am avut plăcerea să-mi petrec cei mai frumoși ani din copilărie alături de el!! Pierderea lui a căzut ca un șoc ptr mine!! Sincere Condoleanțe familiei!! Dumnezeu să-l ierte!!!”

„Dumnezeu sa te aibe în pază drag coleg...rămân cu amintirea frumoasă a strângerii de mână pe 24 februarie 2022/Mangalia. Condoleanțe familiilor

Fratele meu...m-as fi rugat pentru tine sa fi bine.. dar stiu ca e de prisos..asa ca ma rog pentru familia ta suberba, pentru fetele tale scumpe..ingeri pe pamant si pentru sotia ta minunata. Ma rog sa fiti puternice sa treceti peste aceste clipe grele.. dar sa nu uitati niciodata cine a fost Sergiu. Eu personal nu am sa va uit niciodata si voi face tot posibilul sa va fiu alaturi tot restul vietii mele. Dumnezeu sa-l odihneasca în pace!

CITEȘTE ȘI: Elicopterul plecat să caute MiG-ul prăbușit a dispărut de pe radar. Șapte militari au murit: „E foc mare acolo”


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233