dobroge.tv

Live

Noi proteste anunțate în benzinăriile din toată țara: șoferii vor alimenta de doar 50 de bani

Noi proteste anunțate în benzinăriile din toată țara: șoferii vor alimenta de doar 50 de bani
30 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Noi proteste sunt anunțate în benzinăriile din toată țara, chiar în ziua în care Guvernul a aprobat OUG privind compensarea cu 50 de bani a preţului la carburanţi. Șoferii sunt în continuare nemulțumiți, iar în mediul online au fost anunțate proteste.

CITEȘTE ȘI: Guvernul a aprobat OUG privind compensarea cu 50 de bani a preţului la carburanţi. Intră în vigoare în această noapte

Atât în București, cât și în mai multe orașe din țară, șoferii și-au dat întâlnire astăzi, 30 iunie, începând cu ora 17.00. Aceștia anunță că vor bloca benzinăriile și că vor alimenta de doar 50 de bani, pentru a trage un semnal de alarmă împotriva măsurilor decise de Guvern.

La evenimentul creat pe rețelele de socializare, peste 62.000 de oameni și-au confirmat prezența la acest protest, iar peste 190.000 s-au arătat interesați.

E timpul să facem ceva, ieșiți în stradă, blocați pompele. Este imposibil și inadmisibil ca într-o țara ca România prețul carburantului să depășească 9 lei/litru. Share masiv ca să vadă toată lumea și să stabilim ce și când vom face.

La 121$ pe baril este imposibil ca prețul sa depășească 9lei/litri (unde jumătate din acești bani merg către stat). Noi facem ceva!”, se arată pe rețelele de socializare.

Reamintim că la Constanța au avut loc mai multe astfel de proteste. Unul dintre ele a avut loc luni, 13 iunie, când mai mulți șoferi s-au dus la benzinării și au alimentat cu câțiva lei, iar apoi au plătit cu cardul -- detalii aici: Protest amplu la Constanţa. Mai multe străzi au fost blocate, trafic paralizat în apropierea benzinăriilor - şoferii au alimentat de 1 leu sau chiar 50 de bani!

Un alt protest amplu a avut loc în seara de sâmbătă, 18 iunie, când traficul a fost paralizat în apropierea unei benzinării de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Șoferii au încercat să bage în rezervoare cantități infime de benzină sau motorină, de 30 de bani, blocând astfel pompele -- detalii aici: Un nou protest față de prețul carburanților, la Constanța. Trafic paralizat în apropierea unei benzinării: șoferii au vrut să alimenteze de 30 de bani și au blocat pompele. FOTO/VIDEO


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233