dobroge.tv

Live

Durere fără margini în familia Anei. În loc să-i serbeze ziua de naștere, o vor conduce spre mormânt. Fratele, în stare de șoc: „Au dat celofanul jos și am văzut-o pe ea, pe soră-mea”

Durere fără margini în familia Anei. În loc să-i serbeze ziua de naștere, o vor conduce spre mormânt. Fratele, în stare de șoc: „Au dat celofanul jos și am văzut-o pe ea, pe soră-mea”
05 august 2022
Redactia DTV

Publicitate

Un accident cumplit a curmat destinele a două fete. Ana și Daniela, de 13 și 16 ani, au mers ieri noapte, împreună, în ultima călătorie.

Citeşte şi: CONSTANŢA. Încă un tânăr, în mormânt după accidentul cumplit provocat de teribilistul de 16 ani. Trei familii îşi plâng copiii: ''Dumnezeu să te ierte, fratele meu!''

Împreună cu un tânăr de 17 ani, cele două au urcat în mașina condusă de un prieten de doar 16 ani, care nu avea permis de conducere. La un moment dat, Darius a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de o altă mașină.

CITEȘTEȘI: Accident cumplit, în judeţul Constanţa. Două fete au murit, alte două persoane sunt în stare foarte gravă - cel de la volan avea doar 16 ani!

Impactul a fost atât de puternic încât Ana şi Daniela au murit pe loc. Darius, dar şi un alt pasager, în vârstă de 17 ani, au fost găsiţi în stare foarte gravă şi au fost transportaţi la spital în stare critică.

CITEȘTEȘI: CONSTANŢA. Teribilismul îl poate costa viaţa: Darius se află la Terapie Intensivă, în timp ce două fete au murit. Tatăl îi este alături, mama l-a abandonat la 6 luni

Potrivit Observator News, Ana mai avea cinci frați. Cu unul dintre ei a avut și ultima conversație. Tot el a fost și cel care a văzut-o pe caldarâm, învelită în celofan. Mai mult, pe 17 august, Ana urma să-și sărbătorească ziua de naștere. Acum, familia o va conduce spre mormânt.

CITEȘTEȘI: CONSTANŢA. Prietene şi dincolo de moarte: Ana şi Daniela au sfârşit împreună după ce au urcat în maşină cu un teribilist: ''Sora mea, dragă şi mică, ne-ai lăsat....''

Amândouă au venit cu mine acasă, a așteptat să dorm eu. I-am zis să îmi bage telefonul la încărcat după ce adorm eu. A venit și frate-miu după ora 12 acasă și după aia s-a dus în centru. I-a dat fata aia mesaj să iasă. Apoi, la 3 a venit un băiat și ne-a spus că a avut sor-mea accident. Nu a vrut să ne zică din prima că a murit. Apoi ne-a zis băiatul ăla de la volan că sunt două fete moarte. Ne-am dus acolo. Un polițist mi-a dat telefonul ei. Mi-am dat seama că e sora mea că am văzut după ce un pompier a dat celofanul ăla jos de pe ea.. Am văzut-o pe ea, pe soră-mea. Ele erau prietene de doi ani. Cu el, se cunoștea prin fata aia”, a spus fratele Anei.


Sursă foto: ISU Dobrogea / Antena3 / Facebook

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Cultură cu de toate

Retrospectivă

Reteta Sanatatii

Sarcina cu risc

Reteta Sanatatii

Boala paradontală

În centrul atenției

Cu Bogdan Papacostea

În centrul atenției

Discutăm titlurile zilei

În centrul atenției

Cu Bogdan Papacostea

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233