dobroge.tv

Live

A murit și tânărul de 16 ani care a băgat în mormânt și trei prieteni: „Dumnezeu să te ierte, Darius. Ai provocat multă suferință”

A murit și tânărul de 16 ani care a băgat în mormânt și trei prieteni: „Dumnezeu să te ierte, Darius. Ai provocat multă suferință”
09 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Bilanțul morților în accidentul de la Cobadin a ajuns la 4. Darius, tânărul de 16 ani aflat la volanul mașinii s-a stins şi el în această dimineață, pe patul de la Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean Constanţa, acolo unde a ajuns în stare gravă.

Accidentul a avut loc în seara de joi spre vineri. Darius ar fi furat maşina mătuşii şi a plecat împreună cu două fete şi un alt băiat la o plimbare. Asta după ce, cu câteva ore înainte de accident se filmase, la volan, cu o sticlă de vin.

CITEȘTE ȘI: Prietene şi dincolo de moarte: Ana şi Daniela au sfârşit împreună după ce au urcat în maşină cu un teribilist: ''Sora mea, dragă şi mică, ne-ai lăsat....''

Impactul a fost devastator. Ana și Daniela au murit pe loc. Darius şi Alexandru, pasagerul în vârstă de 17 ani, au fost găsiţi în stare foarte gravă şi au fost transportaţi la spital în stare critică. Duminică însă, Alexandru s-a stins și el, pe patul de spital.

CITEȘTE ȘIÎncă un tânăr, în mormânt după accidentul cumplit provocat de teribilistul de 16 ani. Trei familii îşi plâng copiii: ''Dumnezeu să te ierte, fratele meu!''

„De-al dracu şi de ambiţios, mai zi ceva?!” 

Dovadă a teribilismului tânărului de 16 ani stau postările de pe Instagram, Facebook sau TikTok. Reţelele de socializare sunt pline de filmuleţe cu el, fie la volanul unei maşini, fie pe motocicletă sau scuter. Acesta s-a lăudat cu clipuri în care face drifturi în mijlocul şoselei sau conduce cu 200 la oră. 

„Ştiu că n-am permis, dar pot să te dau o tură.De-al dracu şi de ambiţios, mai zi ceva?!”, scria el. 

Darius nu este la prima ispravă. În luna aprilie a acestui an, a mai provocat un accident. În prima zi de Paşti, era pe scuter şi a intrat în viteză într-un triciclu. Deşi i s-a deschis atunci dosar penal pentru conducere fără permis, Darius şi-a continuat obiceiul de a urca la volan.

Dumnezeu să te ierte, Darius. Ai provocat multă suferință”, a scris un internaut pe rețelele de socializare. 


Sursă foto: Facebook / ISU Dobrogea

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233