dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Imagini şocante cu accidentul în care au murit 4 tineri. Un al cincilea pasager iese din maşină pe picioarele lui şi pleacă

CONSTANŢA. Imagini şocante cu accidentul în care au murit 4 tineri. Un al cincilea pasager iese din maşină pe picioarele lui şi pleacă
09 august 2022
Redactia DTV

Publicitate

Apar noi informaţii despre cumplitul accident de la Cobadin, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 4 tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani. În urma unor noi imagini surprinse de camerele de supraveghere, se pare că ar fi existat şi un al cincilea pasager care a scăpat cu viaţă.

Potrivit imaginilor prezentate de CONSTANȚA TV, după impactul devastator, un tânăr coboară din maşină şi, după ce privește autoturismul, părăseşte locul accidentului. Potrivit informaţiilor obţinute de Dobrogea TV, cel de-al cincilea pasager se numeşte Vlăduţ D.. Acesta a lăsat un comentariu la o postare despre tragedia de la Cobadin în care scrie: "Am fost şi eu în maşină, dar pe mine ma salvat Dumneze, eu am sărit din maşină". cu toate acestea, în imaginile suprinse de camerele de supraveghere, se vede cum acesta coboară din maşina făcută un morman de fiare şi nu sare.

Deși pe rețelele de socializare Vlăduț a scris că el ar fi supaviețuitorul, pe adresa redacției a fost primit un mesaj prin care se precizează că, de fapt, nu el este cel care a coborât din mașină. Sursa noastră menționează că băiatul care a fost implicat este foarte speriat și că a fost deja audiat de polițiști. Acesta s-a r numi Cătălin S.

După apariţia imaginilor, mai mulţi internauţi au comentat că de fapt cinci persoane s-au aflat în maşină şi nu 4.

4 tineri au pierit în cumplitul accident

Bilanțul morților în accidentul de la Cobadin a ajuns la 4. Darius, tânărul de 16 ani aflat la volanul mașinii s-a stins şi el în această dimineață, pe patul de la Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean Constanţa, acolo unde a ajuns în stare gravă.

Accidentul a avut loc în seara de joi spre vineri. Darius ar fi furat maşina mătuşii şi a plecat împreună cu două fete şi un alt băiat la o plimbare. Asta după ce, cu câteva ore înainte de accident se filmase, la volan, cu o sticlă de vin.

CITEȘTE ȘI :Prietene şi dincolo de moarte: Ana şi Daniela au sfârşit împreună după ce au urcat în maşină cu un teribilist: ''Sora mea, dragă şi mică, ne-ai lăsat....''

Impactul a fost devastator. Ana și Daniela au murit pe loc. Darius şi Alexandru, pasagerul în vârstă de 17 ani, au fost găsiţi în stare foarte gravă şi au fost transportaţi la spital în stare critică. Duminică însă, Alexandru s-a stins și el, pe patul de spital.

CITEȘTE ȘI: Încă un tânăr, în mormânt după accidentul cumplit provocat de teribilistul de 16 ani. Trei familii îşi plâng copiii: ''Dumnezeu să te ierte, fratele meu!''

„De-al dracu şi de ambiţios, mai zi ceva?!”

Dovadă a teribilismului tânărului de 16 ani stau postările de pe Instagram, Facebook sau TikTok. Reţelele de socializare sunt pline de filmuleţe cu el, fie la volanul unei maşini, fie pe motocicletă sau scuter. Acesta s-a lăudat cu clipuri în care face drifturi în mijlocul şoselei sau conduce cu 200 la oră.

„Ştiu că n-am permis, dar pot să te dau o tură.De-al dracu şi de ambiţios, mai zi ceva?!”, scria el.

Darius nu este la prima ispravă. În luna aprilie a acestui an, a mai provocat un accident. În prima zi de Paşti, era pe scuter şi a intrat în viteză într-un triciclu. Deşi i s-a deschis atunci dosar penal pentru conducere fără permis, Darius şi-a continuat obiceiul de a urca la volan.

„Dumnezeu să te ierte, Darius. Ai provocat multă suferință”, a scris un internaut pe rețelele de socializare.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

Omul nou

Reteta Sanatatii

Detartrajul dentar

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233