dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. „Șmecherașul” care i-a înjurat pe luptătorii SAS aflați în misiune a fost arestat preventiv

CONSTANȚA. „Șmecherașul” care i-a înjurat pe luptătorii SAS aflați în misiune a fost arestat preventiv
11 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Bărbatul din Constanţa care a ameninţat luptătorii SAS aflaţi în misiune a fost arestat preventive pentru 30 de zile.

Sâmbătă, 11 martie, Judecătoria Constanța a dispus luarea măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile, față de un bărbat, de 32 de ani, sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de ultraj și a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 7 martie, în jurul orei 19.30, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, bărbatul ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență, de natură să creeze o stare de temere și tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică, persoanelor vătămate, respectiv patru polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

CITEȘTE ȘI: CONSTANȚA. Un ''şmecheraş'' a înjurat un şofer, dar din maşină au coborât mai mulţi ''mascaţi''. ''A început să-i înjure, să-i scuipe, aşa. Se credea smardoi'' - VIDEO

La data de 10 martie a.c., în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și pus în aplicare de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul de Investigații Criminale, bărbatul a fost condus la sediul unității de Parchet, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

La aceeași dată, în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei în cauză, în cursul zilei de astăzi aceasta fiind prezentată, Judecătoriei Constanța, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, aceasta fiind admisă.

CITEȘTE ȘI: CONSTANŢA. Noi imagini cu scandalul dintre un ''şmecher'' şi oamenii legii. Mascaţii l-au scos cu forţa din shaormerie, după ce şi-a folosit prietena ''ca paravan să nu ajungă poliţiştii'' la el - VIDEO

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Sursă foto: captură video TikTok

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233