dobroge.tv

Live

TRAGEDIA DE LA COBADIN. Tânărul care a supraviețuit, în timp ce patru prieteni de-ai lui au murit, ar fi purtat centura de siguranță și asta l-ar fi salvat - el nu a părăsit locul accidentului

TRAGEDIA DE LA COBADIN. Tânărul care a supraviețuit, în timp ce patru prieteni de-ai lui au murit, ar fi purtat centura de siguranță și asta l-ar fi salvat - el nu a părăsit locul accidentului
10 august 2022
Redactia DTV

Publicitate

Apar noi informații în cazul tragediei de la Cobadin. La început se credea că cel care a supraviețuit accidentului este Vlăduț D., care a postat pe rețelele de socializare că pe el „l-a salvat Dumnezeu”.

Într-un mesaj primit de Dobrogea TV se arată că Vlăduț doar s-ar fi „lăudat” cu această ispravă și că, de fapt, tânărul care a supraviețuit este foarte afectat după accident iar, pe moment, din cauza șocului foarte puternic, nu a realizat gravitatea accidentului. Băiatul este foarte speriat și, potrivit sursei citate, el ar fi fost audiat de polițiști.

Un pasager iese din maşină pe picioarele lui şi pleacă

Reamintim că, potrivit imaginilor prezentate de CONSTANȚA TV, după impactul devastator, un tânăr coboară din maşină şi, după ce privește autoturismul, părăseşte locul accidentului -- detalii aici: CONSTANŢA. Imagini şocante cu accidentul în care au murit 4 tineri. Un al cincilea pasager iese din maşină pe picioarele lui şi pleacă - mesajul postat de Vlăduţ: ''Pe mine m-a salvat Dumnezeu''

Surse neoficiale au declarat pentru Dobrogea TV că tânărul nu a părăsit locul accidentului și a fost găsit acolo de polițiști. Mai mult, sursa menționează că tânărul nu a fost rănit, nu are nicio zgârietură și a plecat pe picioare.

Potrivit internauților, supraviețuitorul s-ar numi Cătălin S. și ar fi tot din comuna Cobadin. Oamenii sunt de părere că, tânărul ar fi purtat centura de siguranță, iar acest lucru i-ar fi salvat viața, în timp ce prietenii lui au sfârșit, rând pe rând, în urma tragediei.

„Contează că a avut zile, ceilalți Dumnezeu să îi odihnească în pace”, „A avut zile de la Dumnezeu săracul...”, „E singurul supraviețuitor și a stat cu centura pusă”, „Sigur a purtat centura și asta i-a salvat viața”, sunt părerile internauților. 

Oficial de la IPJ Constanța 

„Cel de-al cincilea ocupant al autoturismului în care se aflau minorii a fost identificat încă din noaptea producerii accidentului, acesta fiind conștient și cooperant, nefiind necesară intervenția cadrelor medicale. 

Este vorba despre un tânăr, de 17 ani, care are calitate de martor în dosarul penal întocmit, acesta fiind pasager în autoturism”, a transmis Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Patru tineri au pierit în cumplitul accident

Bilanțul morților în accidentul de la Cobadin a ajuns la 4. Darius, tânărul de 16 ani aflat la volanul mașinii s-a stins şi el în această dimineață, pe patul de la Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean Constanţa, acolo unde a ajuns în stare gravă.

CITEȘTE ȘI: A murit și tânărul de 16 ani care a băgat în mormânt și trei prieteni: „Dumnezeu să te ierte, Darius. Ai provocat multă suferință”

Accidentul a avut loc în seara de joi spre vineri. Darius ar fi furat maşina mătuşii şi a plecat împreună cu două fete şi un alt băiat la o plimbare. Asta după ce, cu câteva ore înainte de accident se filmase, la volan, cu o sticlă de vin.

CITEȘTE ȘI: Prietene şi dincolo de moarte: Ana şi Daniela au sfârşit împreună după ce au urcat în maşină cu un teribilist: ''Sora mea, dragă şi mică, ne-ai lăsat....''

Impactul a fost devastator. Ana și Daniela au murit pe loc. Darius şi Alexandru, pasagerul în vârstă de 17 ani, au fost găsiţi în stare foarte gravă şi au fost transportaţi la spital în stare critică. Duminică însă, Alexandru s-a stins și el, pe patul de spital.

CITEȘTE ȘI: Încă un tânăr, în mormânt după accidentul cumplit provocat de teribilistul de 16 ani. Trei familii îşi plâng copiii: ''Dumnezeu să te ierte, fratele meu!''

„De-al dracu şi de ambiţios, mai zi ceva?!”

Dovadă a teribilismului tânărului de 16 ani stau postările de pe Instagram, Facebook sau TikTok. Reţelele de socializare sunt pline de filmuleţe cu el, fie la volanul unei maşini, fie pe motocicletă sau scuter. Acesta s-a lăudat cu clipuri în care face drifturi în mijlocul şoselei sau conduce cu 200 la oră.

Ştiu că n-am permis, dar pot să te dau o tură.De-al dracu şi de ambiţios, mai zi ceva?!”, scria el.

Darius nu este la prima ispravă. În luna aprilie a acestui an, a mai provocat un accident. În prima zi de Paşti, era pe scuter şi a intrat în viteză într-un triciclu. Deşi i s-a deschis atunci dosar penal pentru conducere fără permis, Darius şi-a continuat obiceiul de a urca la volan, iar acest lucru i-a adus sfârșitul.

Dumnezeu să te ierte, Darius. Ai provocat multă suferință”, a scris un internaut pe rețelele de socializare.


Sursă foto: Constanța TV / Facebook

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Cultură cu de toate

Retrospectivă

Reteta Sanatatii

Sarcina cu risc

Reteta Sanatatii

Boala paradontală

În centrul atenției

Cu Bogdan Papacostea

În centrul atenției

Discutăm titlurile zilei

În centrul atenției

Cu Bogdan Papacostea

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233