dobroge.tv

Live

Mesajul fiicei unei femei, infectată cu COVID-19, internată într-un cort: „Îi ţine ca în lagăr. Îmi este teamă că nu o mai iau de acolo vie”

Mesajul fiicei unei femei, infectată cu COVID-19, internată într-un cort: „Îi ţine ca în lagăr. Îmi este teamă că nu o mai iau de acolo vie”
01 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Din cauza numărului tot mai mare de infectări cu SARS-CoV-2, spitalele nu mai fac față, iar paturile libere sunt din ce în ce mai puține. Astfel, tot mai multe spitale sunt nevoite să-și improvizeze corturi în curte pentru a putea trata cât mai multe persoane care au nevoie.

O pacientă infectată cu COVID-19, ce se află de trei zile internată într-un astfel de cort, în curtea Spitalului de Urgenţă Sfântul Pantelimon din Capitală, se teme pentru viața ei. Aceasta stă în frig și este conectată la tubul de oxigen și se teme că va muri, fie de boală, fie de frig, transmite Antena 1.

„Dacă mă puteţi ajuta să plec de aici. Vă rog, vă implor. De aici cred că nu mai ies vie!. Astea-s paturile pe care dormim, tărgile. La 30 de cm. Nu bagă căldură prin tuburile astea. Bagă rece. E ud, pentru că curge apa încontinuu de afară”, este mesajul femeii transmis sursei citate.

În imaginile transmise de femeie se observă că toți bolnavii sunt îmbrăcați gros, cu geci, pulovere și au chiar și căciuli pe cap.

Disperată din cauza situației, fiica femeii s-a dus la spital, însă nu a reușit să obțină nicio informație despre starea de sănătate a acesteia.

„Niciun animal, niciun câine nu poţi să îl ţii aşa. Ţipă la ei foarte rău şi îi face în toate felurile şi nu îi lasă să vorbească cu copiii la telefon. Îi ţine ca în lagăr. Îmi este teamă că nu o mai iau de acolo vie!”, spune fiica pacientei, citată de Antena 1.

Cazul nu este singular. Un bărbat ce a fost internat în același cort, a scris pe o pagină de socializare despre chinurile prin care a fost supus: „În cort, încălzirea este magistral realizată: tun de căldură pe motorină!!! Pe motorină, oameni buni, cu noxe și gaze arse care pătrund la bolnavii cu afecțiuni respiratorii!!!”, este o parte din mesajul lui Mihai Ștefan Diaconu postat pe Facebook.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233